L’empresa Nayar Systems s’incorpora al Patronat de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa

645

Actualitat Diària

L’empresa tecnològica Nayar Systems, amb seu a Castelló, s’ha incorporat al Patronat de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa, en un acte en el qual Alexis Nadal, CEO de la companyia, ha subscrit l’acta d’adhesió en presència de la rectora de l’UJI i presidenta de la FUE-UJI, Eva Alcón; el president executiu de la Fundació, Carlos Cabrera; la gerent de la FUE-UJI, Gloria Serra, i el notari Jorge Sos.

Amb l’adhesió de Nayar Systems, el Patronat de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa suma 30 empreses i entitats que avalen amb la seua presència la raó de ser de la Fundació, creada en 1993 per a servir de nexe d’unió entre la Universitat Jaume I i l’entorn socioeconòmic castellonenc.

En l’acte, la rectora de l’UJI, Eva Alcón, ha agraït a Nayar Systems la seua adhesió al Patronat perquè «les empreses sou vitals en el si de la nostra universitat per a conèixer les necessitats i inquietuds reals dels sectors productius de la nostra província», ha assenyalat. A més, Alcón ha destacat la importància de la col·laboració entre empreses i institucions per a retenir el talent i atraure talent internacional. «Amb aquesta adhesió us esteu sumant al repte més important que tenim els campus: continuar sent motors de transformació social i econòmica del nostre territori», ha apuntat. Per part seua, Alexis Nadal ha mostrat la millor de les disposicions a col·laborar i aportar la veu de l’empresa al si de la Fundació i, per extensió, de la Universitat Jaume I.

Carlos Cabrera també ha destacat la satisfacció de la FUE-UJI per la nova incorporació al Patronat, màxim òrgan de govern, representació, administració i decisió de la Fundació. Després de l’adhesió de Nayar Systems «es compleix un dels objectius marcats per la FUE-UJI, el d’incorporar una empresa tecnològica capdavantera en el Patronat de la Fundació per a ampliar no sols el nombre de patrons, sinó també obrir-nos a altres sectors empresarials», ha indicat el president executiu de la Fundació.

Nayar Systems, fundada en 2007, és una enginyeria tecnològica de capital 100% espanyol i un model de gestió basat en la innovació i la qualitat. La seua ferma aposta d’inversió en nous desenvolupaments tecnològics li ha permès una àmplia expansió tant nacional com internacional. Després de dotze anys de trajectòria professional, l’empresa està present en 31 països de tot el món. La companyia compta amb diverses firmes especialitzades en telecomunicacions per al sector de l’ascensor, serveis d’IoT (Internet de les coses) industrial i sistemes de control d’accessos. La companyia inverteix un elevat percentatge en el desenvolupament tecnològic de productes i serveis de les seues firmes, i compta amb un departament dedicat exclusivament a investigar i innovar.

Amb seu en un edifici històric de la capital de la Plana, Nayar Systems s’erigeix com un dels principals centres d’investigació en IoT a escala nacional. Amb 2.000 metres quadrats destinats a la investigació, és un espai capacitat per a albergar nombrosos llocs de treball, on la creativitat i la innovació flueixen.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací