L’autòpsia confirma que la dona morta trobada en la seua casa de Borriol va morir de forma violenta

1064

L’examen del cos s’ha dut a terme en l’Institut de Medicina Legal de Castelló i se cerca a la seua parella, com a principal sospitós
L’autòpsia ha confirmat que Eva Bou, la dona que la policia va trobar morta en la seua casa de Borriol, va morir de forma violenta, per la qual cosa també es reforça la idea que es tractaria d’un nou cas de violència de gènere. Segueix en parador ignorat la seua parella sentimental, al que se cerca com a presumpte autor de la mort
R.M./Actualitat Diària
Divendres passat, 7 de setembre, la Policia trobava el cos sense vida d’una dona en el seu domicili, en la localitat de Borriol.
La família havia alertat de la seua desaparició perquè feia temps que no tenien notícies d’ella. Quan els agents van arribar a l’habitatge van trobar a Eva Bou sense vida. També van tractar de contactar amb la seua parella, que segueix en parador ignorat.
Es va avançar llavors que podria tractar-se d’un nou cas de violència de gènere, però fins avui no s’ha pogut confirmar, després de l’autópsia practicada en l’Institut Anatòmic Forense, que la dona havia mort de forma violenta. Es confirma que la mort d’Eva Bou, la dona de 35 anys que va ser trobada en el seu domicili de Borriol, va ser violenta. A més, la Generalitat ha informat, a través d’un comunicat aquest dimarts, que la mort es deu a “un assassinat masclista”.

No han transcendit encara els detalls de com es va produir l’homicidi i se segueix cercant al principal sospitós, el que era la seua parella, José Luis Gallego Sánchez.

Minuts de silenci

A més d’en el Palau de la Generalitat, varis seran els municipis de la província de Castelló que condemnen l’assassinat masclista de la jove borriolense. Altres institucions com la UJI i l’ajuntament de Castelló també han convocat a la comunitat universitària per a guardar un minut de silenci.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací