L’aeroport de Castelló tanca un acord amb una escola de pilots britànica per una base de formació

1099

L’arribada dels alumnes, instructors i personal d’administració de l’empresa suposarà una demanda de serveis per a les comarques de Castelló

Actualitat Diària

L’aeroport de Castelló ha tancat un acord amb l’escola de pilots britànica Skyborne que possibilitarà l’obertura d’una base de formació i entrenament en les instal·lacions. Serà la segona acadèmia de vol que opera en l’aeroport castellonenc.

El director general de Aerocas, Joan Serafí Bernat, i la directora de l’aeroport, Ivana Guinot, han coincidit que l’obertura d’una nova escola de pilots “suposa una bona notícia per a l’aeroport i per al territori, en la mesura en què generarà un impacte econòmic i social positiu. L’arribada dels alumnes, instructors i personal d’administració de l’empresa suposarà una demanda de serveis per a les comarques de Castelló”.

Per part seua, el director executiu de Skyborne, Lee Woodward, ha mostrat la seua satisfacció amb l’acord aconseguit. “Estem encantats d’associar-nos amb l’aeroport de Castelló, que ofereix unes instal·lacions excel·lents, una ubicació òptima en la costa mediterrània i un clima fantàstic. L’aeroport reflecteix tot el que oferim en Skyborne i esperem que els nostres alumnes prosperen quan comencen la seua formació”, ha explicat.

L’empresa té previst començar la seua activitat al llarg del present any i, en aquests moments, està desenvolupant el procés de selecció dels instructors de vol. L’escola s’emplaçarà en l’edifici d’oficines situat al costat de la terminal.

Skyborne Airline Academy és una acadèmia d’entrenament per a pilots d’aerolínies amb base en l’aeroport de Gloucestershire, al Regne Unit. Serà la segona escola de vol que opera en l’aeroport de Castelló. Des del passat estiu, ve desenvolupant la seua activitat l’empresa Panamedia, que imparteix pràctiques i que també disposa d’un hangar de manteniment d’aeronaus.

D’aquesta forma, la infraestructura fa un pas més en la diversificació de l’activitat, seguint el full de ruta traçat en el Pla Estratègic de l’aeroport, que aposta per incorporar vies de negoci complementàries al tràfic comercial.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací