L’aeroport de Castelló reforça a partir d’aquesta setmana les rutes de Bucarest i Katowice

387

També es reforçarà, a partir de juliol, la ruta de Londres

Vila-real Informació

L’aeroport de Castelló reforça a partir d’aquesta setmana les rutes de Bucarest i Katowice, operades per l’aerolínia Wizz Air, amb la incorporació, en tots dos casos, d’una tercera freqüència setmanal.

En el cas de la ruta de Bucarest, a les actuals connexions dels dilluns i divendres, se suma una tercera en dijous, que estarà operativa fins al 21 de setembre.

El vol addicional dels dijous parteix de Bucarest a les 7.00 hores, amb arribada a Castelló a les 9.40. En sentit invers, ix de l’aeroport castellonenc a les 10.15 hores i arriba al de Bucarest a les 14.40.

La ruta de Bucarest, de caràcter anual, és estratègica per a l’aeroport de Castelló i va ser la que més passatgers va generar en l’exercici 2022, amb quasi 35.000 passatgers. En el que portem del present any, ja ha transportat a quasi 20.000 persones.

D’altra banda, la connexió estival Castelló-Katowice, també de Wizz Air, amplia a tres el nombre de freqüències setmanals, operant a partir d’aquesta setmana en dimarts, dijous i diumenge.

Així mateix, l’aeroport de Castelló reforçarà a partir de juliol la ruta de Londres, gestionada per Ryanair, amb la incorporació d’un quart vol setmanal els diumenges, que se sumarà als actuals dels dilluns, dimecres i divendres.

La instal·lació castellonenca té operatives en la present campanya estival onze rutes regulars, que enllacen amb Londres, Roma, Dublín, Porto, Brussel·les, Budapest, Bucarest, Düsseldorf, Katowice, Madrid i Sevilla.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací