L’Aeroport de Castelló es dóna a conèixer a Florència i Munich per a atraure visitants italians i alemanys

Aerocas intensifica les gestions encaminades a aconseguir que turoperadores europeus programen estades vinculades a operatives xàrter

1025

AcutalitatDiària

L’Aeroport de Castelló i la iniciativa empresarial Introducing Castelló prossegueixen la seua labor promocional conjunyeix a través de dues noves accions a Florència i Munichencaminades a captar turoperadoresinternacionals disposats a comercialitzar estades vacacionals en la província vinculades a operatives xàrter.

El conseller responsable d’Estratègia de Aerocas i president de la iniciativa empresarial Introducing Castelló, Javier Gallego, participa en l’esdeveniment Hoteliers EuropeanMarketplace, que té lloc a Florència. Es tracta d’un ‘workshop’ organitzat per l’Associació Europea de Turisme (ETOA), una plataforma que agrupa a més de 800 empreses i entitats del sector turístic d’Europa, a la qual està adherida Aerocas.

Segons Gallego, en aquesta cita “hi ha prevista una àmplia agenda de reunions amb diversos turoperadores europeus”. “Després d’una intensa labor prèvia d’exploració de diferents mercats, ara estem centrats en la identificació de ‘partners’ que puguen programar a mitjà termini la destinació Castelló a nivell internacional i donar cobertura a possibles operatives combinades d’hotel més avió”, ha explicat.

D’altra banda, el responsable d’Estratègia de Aerocas acudirà a la fira F.re.I. de Munich, que té lloc entre el 21 i el 25 de febrer. Javier Gallego ha assenyalat que la participació en aquest esdeveniment “pretén aprofundir en les gestions realitzades en anys anteriors, que han possibilitat que un turoperador alemany ja estiga comercialitzant programes i circuits culturals a Castelló”. Javier Gallego ha afegit que el mercat alemany “és prioritari”, d’ací “que estiguem intensificant les accions per a captar més turistes i intentar que turoperadores i aerolínies consideren la possibilitat de programar vols a Castelló”.

Pla conjunt de la Agència Valenciana de Turisme

Totes aquestes accions s’integren en el pla conjunt que desenvolupen la Agència Valenciana del Turisme (AVT), l’aeroport de Castelló i els empresaris a través del Club de Producte Introducing Castelló. Aquesta estratègia coordinada -que s’articula a través dels convenis subscrits amb l’AVT- té com a objectius avançar en el posicionament internacional la destinació, promoure la desestacionalización i contribuir a la consolidació i desenvolupament de l’aeroport.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací