Labora ofereix ajudes perquè les persones desocupades emprenguen una activitat empresarial

644

Actualitat Diària

La Conselleria d’Economia Sostenible, a través de Labora, el Servei Valencià d’Ocupació i Formació, ha convocat ajudes perquè les persones desocupades emprenguen una activitat empresarial.

Les subvencions, que oscil·len entre els 2.500 i els 5.000 euros segons la situació de la persona desocupada, pot sol·licitar-se des d’aquest dimarts i fins al 30 de setembre a través de la pàgina web de Labora (consultar ací) on estarà disponible la informació sobre la convocatòria i s’habilitarà l’accés a la seu electrònica per a formular la sol·licitud.

Per a poder sol·licitar les ajudes, entre altres requisits que es poden consultar en la web de Labora, les persones desocupades han d’haver iniciat l’activitat autònoma a partir de l’1 de gener de 2020 i haver romàs en situació de desocupació mantenint la inscripció com a demandant d’ocupació en Labora Servei Valencià d’Ocupació i Formació fins a l’inici de l’activitat.

A més, el projecte ha de tindre caràcter innovador i reunir condicions de viabilitat tècnica, econòmica i financera, la qual cosa precisarà de l’informe de qualsevol de les entitats, públiques o privades, incloses en el Mapa d’Entitats de l’Ecosistema Emprenedor de la Comunitat Valenciana. (consultar ací).

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací