La Societat Espanyola de Ceràmica i Vidre celebra el seu congrés biennal a Castelló

581

Actualitat Diària

La setmana vinent s’inicia el LVII Congrés de la Societat Espanyola de Ceràmica i Vidre (SECV), que enguany es desenvolupa per primera vegada a Castelló, en la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat Jaume I del 26 al 29 d’octubre i en modalitat mixta, presencial i en línia, organitzat per la SECV i l’Institut Universitari de Tecnologia Ceràmica Agustín Escardino. El congrés serà inaugurat per la rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, el president de la Societat Espanyola de Ceràmica i Vidre, Alfredo González, i el president del comitè organitzador del congrés, catedràtic d’Enginyeria Química i director del IUTC, Enrique Sánchez Vilches.

Diversos grups d’investigació d’ITC/AICE han participat activament en els 20 simposis previstos amb la presentació de comunicacions orals, pòsters i sessions plenàries que abasten tots els camps d’estudi en els quals la comunitat ceràmica està immersa. Els temes més destacats han sigut la digitalització i les dades massives en la indústria ceràmica, els reptes mediambientals i la sostenibilitat, les ceràmiques avançades, les innovacions en la tecnologia Inkjet d’impressió digital ceràmica, les bioceràmiques i vidres amb aplicacions mèdiques o la ceràmica per a l’arquitectura del segle XXI.

Durant el congrés també s’atorgarà el II Premi a la Tesi Doctoral, dirigit a les persones que hagen defensat la seua tesi doctoral en el període entre congressos biennals de la SECV o el Premi Student Speech Contest, que decidirà qui representarà Espanya en el Student Speech Contest de la XVII Conferència de la Societat Europea de Ceràmica (ECERS 2021). També es realitzarà un acte de lliurament d’una insígnia de plata als socis honorífics de la SECV, a més de conèixer els premis del Concurs de Fotografia que premiarà una foto inèdita relacionada amb ceràmica i vidre.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací