La Policia de la Generalitat inspecciona 634 locals i proposa sancionar a 22 en la Nit de cap d’any

614

A València ha realitzat 334 controls, a Alacant 181 i a Castelló 119

La Policia de la Generalitat controla i inspecciona 634 locals i proposa sancionar a 22 en una Nit de cap d’any sense incidències. La Unitat Adscrita de la Policia Nacional ha alçat 67 actes per incompliment de les restriccions sanitàries i de mobilitat

Actualitat Diària

La Policia de la Generalitat ha realitzat 634 controls i inspeccions en establiments de restauració i d’oci durant la vesprada i nit del dia 31 de desembre, coincidint amb la celebració de la Nit de cap d’any. Com a conseqüència d’aquesta labor, s’ha sancionat a 22 locals i s’han alçat 44 actes per no respectar l’aforament o les distàncies de seguretat, incomplir l’obligació d’usar màscares o infringir la Llei d’Espectacles.

A més, 16 patrulles d’agents han vigilat el compliment de la ciutadania de la normativa sanitària tant en la vies públiques com en alguns immobles particulars. Així, el dispositiu especial de la policia ha alçat 23 actes per no respectar el toc de queda i altres huit per tinença de drogues o armes. També s’han realitzat 63 prevencions per mal ús de màscares.

El dispositiu especial de la Policia de la Generalitat ha simultanejat intervencions en les tres províncies. A València ha realitzat 334 controls, a Alacant 181 i a Castelló 119. En general, ha destacat la tranquil·litat tant en els establiments inspeccionats com en els controls realitzats.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací