La guàrdia Civil deté als presumptes autors de l’agressió sexual a una menor a Borriana

998

La jove, de 17 anys, va ser abordada quan tornava a casa després de la festa de Nit de cap d’any

Una jove de 17 anys de Borriana va ser agredida sexualment en la matinada d’any nou, quan tornava a casa després de la festa de Nit de cap d’any. La Guàrdia Civil ha confirmat la detenció dels presumptes agressors de la menor, arran de les descripcions oferides per la víctima, quan era atesa a l’Hospital de la Plana de Vila-real. Els detinguts, juntament amb les diligències instruïdes, passaran a la disposició del Jutjat de Guàrdia de Vila-real, qui ha decretat secret de les actuacions.

Actualitat Diària

Una menor, de 17 anys, de la localitat de Borriana, va patir una agressió sexual en la matinada del dia 1 de gener. Els fets es van produir entorn de les 5 de la matinada, quan la jove retornava a casa després de la festa de Nit de cap d’any.
Després de patir l’agressió, la jove va ser atesa a l’Hospital de la Plana de Vila-real, on es va informar dels fets a la Guàrdia Civil. Els guàrdies civils, pertanyents a l’Equip Territorial de Policia Judicial de Borriana, es van desplaçar a l’Hospital i després d’entrevistar-se amb la víctima, van establir el protocol corresponent davant aquest tipus de delictes.

Després d’iniciar una investigació en funció de les dades proporcionades per la víctima, els agents van aconseguir localitzar, identificar i detindre als presumptes agressors.

Segons fonts de la Guàrdia Civil, els detinguts juntament amb les diligències instruïdes passaran a la disposició del Jutjat de Guàrdia de Vila-real, qui ha decretat secret de les actuacions.

EUPV Borriana convoca una concentració per condemnar l’agressió

El col·lectiu d’Esquerra Unida Borriana, en primer lloc, vol mostrar el seu suport a la menor agredida, i a la seua familia, anit a Borriana quan tornava de festa. En segon lloc, manifesta el seu rebuig ferm i contundent a eixa agressió masclista que ens recorda només començar l’any quanta feina queda per davant per eliminar la plaga de la violència de gènere.

Gabriel Ferrándiz Gracia, coordinador del col·lectiu, destaca la importància d’una legislació efectiva amb suficients recursos per a combatre el masclisme i dirigir-se cap a una societat on les dones puguen utilitzar l’espai públic amb la mateixa llibertat que els homes: sense por.

El col·lectiu d’EUPV Borriana convoca a tota la població a una concentració a les 19h. davant de l’Ajuntament per condemnar l’agressió i mostrar tot el nostre suport a la víctima.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací