La Diputació tanca la seua presència a Cevisama 2020 amb una exposició dels projectes finalistes del concurs de regeneració urbana

556

Actualitat Diària

L’estand de la Diputació de Castelló a Cevisama acull hui l’exposició de les obres finalistes de la segona edició del concurs de regeneració urbana (CRU). El diputat de Promoció Ceràmica, Ximo Huguet, ha inaugurat aquest matí la mostra composada per panells explicatius amb les propostes de reurbanització amb taulells d’espais degradats presentades per Llucena, Canet lo Roig, Nules, Argelita i Atzeneta del Maestrat. A més, també s’han exposat els projectes guanyadors de Sant Rafael del Riu i les Coves de Vinromà, les obres dels quals començaran en breu gràcies a una inversió provincial de 180.000 euros per a cadascun dels dos projectes.

“Aquesta és la nostra gran aposta per a fomentar l’ús de la ceràmica en espais urbans, un dels nous nínxols de mercat que hem d’explotar per a fer créixer la nostra indústria i per tant la província de Castelló”, ha explicat Huguet.

A aquest respecte, Huguet ha recordat que aquesta setmana s’ha presentat la tercera edició del concurs, que manté la dinàmica d’elecció de les dues obres que entraran en el pla de regeneració urbana “amb la novetat que enguany augmentem la seua dotació fins als 400.000 euros”. Després de la publicació, ahir mateix, de l’extracte de la convocatòria els ajuntaments interessats en participar-hi ja poden presentar la seua sol·licitud. Podeu trobar la informació detallada al web del departament de Promoció Ceràmica.

Aquesta exposició serveix per a tancar la programació de l’estand provincial a Cevisama 2020 després d’una intensa setmana de presentacions a càrrec dels municipis del clúster ceràmic i de la pròpia Diputació. La primera valoració “és positiva”, en paraules del diputat, en especial per l’augment de compradors i “per la bona acollida per part dels empresaris de la iniciativa de la Generalitat Valenciana d’impulsar un Pla Estratègicc de la Indústria Valenciana (PEIV) així com el compromí de la ministra Reyes Maroto de visitar Castelló i estudiar solucions per a les demandes de la indústria ceràmica.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací