La Diputació de Castelló recolza el congrés mundial del taulell Qualicer amb 60.000 euros

613

Actualitat Diària

La Diputació de Castelló aportarà 60.000 euros a l’organització del congrés mundial de Qualicer, que durant dos dies, el 10 i 11 de febrer, abordarà les estratègies per al futur del taulell i dels paviments ceràmics amb la participació de més de 600 participants provinents de 30 països del món. Aquesta matí s’ha realitzat la presentació de la setzena edició a la Cambra de Comerç de Castelló, lloc que acollirà la cita internacional, amb la presència de la presidenta María Dolores Guillamón, el president del Col·legi d’Enginyers Industrials de Castelló, Javier Rodríguez, i la directora general d’Internacionalització de la Generalitat, María Dolores Parra.

“Per a la Diputació de Castelló és un motiu de satisfacció col·laborar en l’organització del congrés Qualicer pel seu important paper com a guia de l’esdevindre del nostre sector ceràmic”, ha assegurat Huguet en el seu torn de paraula, en el què ha subratllat el compromís “ferm” de la Diputació Provincial amb el sector de la ceràmica. “És imprescindible donar suport institucional al principal motor econòmic de la nostra província perquè així continuarem generant noves oportunitats en el nostre territori”.

En aquest sentit, el diputat ha afegit que, amb Qualicer, “tenim l’oportunitat de modelar les bases del futur de la indústria taulellera en un fòrum com pocs hi ha en el món”. No hi ha dubte, ha dit, “que serà un èxit, perquè tenim el coneixement i la innovació com a banderes, les matèries primeres del progrés, les que marquen el nostre segell de qualitat i que, sens dubte, ens diferencien de la resta de competidors”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací