La Diputació de Castelló convoca empreses i municipis al webinar sobre Smart Villages del pròxim 21 d’abril

630

Actualitat Diària

La Diputació de Castelló ha organitzat un seminari telemàtic (webinar) dirigit a empreses tecnològiques que estiguen interessades a desenvolupar aplicacions en matèria d’eficiència energètica vinculades a la plataforma rural intel·ligent Smart Villages, que  impulsa la institució provincial. Aquesta sessió tindrà lloc el pròxim dimarts 21 d’abril a les 10 hores i a ella també podrà connectar-se el personal tècnic municipal d’aquells ajuntaments que, com a potencials usuaris, estiguen interessats en les possibilitats d’aquesta ferramenta en termes d’estalvi i sostenibilitat.

Al respecte, el diputat de Cicle integral de l’Aigua, Renovables, Residus i Reciclatge, Ignasi Garcia, ha explicat que, a la Diputació, «seguim treballant per la transició ecològica als nostres pobles i en el desenvolupament de la plataforma Smart Villages». Per això, ha dit, «la sessió tècnica prevista per a empreses i ajuntaments, l’hem adaptada al format telemàtic». Segons Garcia, «és important que les administracions i el sector privat col·laboren per poder ser, entre tots, més eficients, més sostenibles i més respectuosos amb el medi ambient».

El programa de la sessió compta amb una introducció general sobre el projecte Smart Villages de la Diputació de Castelló i amb altres continguts més especialitzats relacionats amb l’arquitectura de la plataforma i l’estàndard FIWARE, el funcionament de diversos components informàtics vinculats o un exemple pràctic sobre enviament i consum de dades. El registre d’assistents es tramitarà en línia a través del següent formulari: https://bit.ly/insSVwebinar, que romandrà obert fins el dia anterior a la sessió.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací