La Comunitat Valenciana mostra els seus productes agroalimentaris de kilometre zero a Alemanya

573

Actualitat Diària

La Conselleria ha participat en la fira Anuga, que se celebra en Colònia entre els dies 5 i 9 d’octubre, juntament amb altres 41 empreses de la Comunitat Valenciana.

Aquesta trobada, que celebra enguany la seua edició número 100, és el més important a nivell europeu per al sector agroalimentari i el més gran a escala mundial.

L’estand de la Comunitat Valenciana, de 563 metres quadrats, compta amb la presència de diverses empreses d’oli, licors artesans, espècies, fruita seca, olives, torrons i altres dolços, conserves i salaons així com altres preparats alimentosos.

El director general de Desenvolupament Rural, David Torres, ha assenyalat la importància de tindre una forta presència en aquesta mena de fires per a posar en valor “la riquesa, varietat i qualitat de l’àmplia gamma de productes d’origen valencià”.

Els centres de turisme, així mateix, col·laboren preparant plats i degustacions amb els productes de les empreses valencianes per a oferir una experiència completa als visitants i potencials compradors que es donen cita en la fira alemanya.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací