Els jugadors del Castelló estan agraïts a aqueixos 3.000 afeccionats albinegres que els van acompanyar el diumenge

1292
Els jugadors del Castelló aplaudeixen a la seua afició a la conclusió del partit del diumenge. FOTO: CD CASTELLÓ

ActualitatDiària

Diumenge passat es va viure un ambient que pocs oblidaran. Corria la jornada 32ª quan el Castelló visitava el Ciutat de València per a enfrontar-se a l’Atlètic Llevant. Tots dos equips, empatats a 62 punts, es disputaven el primer lloc mancant deu jornades per a finalitzar la lliga regular.

Es tractava d’un partit de “play-off” que va caure l’últim dia de les Festes de la Magdalena. No obstant açò, l’afició del Castelló sabia de la importància de la trobada i va acudir en massa. Des que els jugadors realitzaven l’escalfament, ja es presagiava el que podia ocórrer. “Va ser espectacular. Quan eixim a calfar se’m va posar la pell de gallina. Crec que tenim a la millor afició d’Espanya i solament puc donar-los les gràcies”, va comentar Marc Castells.

A pesar que durant la trobada el conjunt albinegre no es va sentir còmode amb el plantejament del filial “granota”, l’afició mai va baixar els braços per a aconseguir una mica de premi. “No tinc paraules per a descriure tota la gent que va venir. Estic molt content perquè l’afició va estar tot el partit animant”, va declarar Serra.

Una recompensa que va arribar amb el gol de Cristian Herrera, que va anotar en la porteria del Gol Alboraia on més de 3.000 “orelluts” van embogir amb el gol albinegre. Després de finalitzar la trobada, Sergi Escobar va admetre que no va ser el millor partit del Castelló però que el suport de l’afició els va ajudar. “Em permet la llicència de donar les gràcies a l’afició perquè assistir 3.000 albinegres al Ciutat semblava que jugàvem a casa. Per a ells va el punt perquè el de l’afició no té nom”, va dir el gironí.

Jornada de descans

La plantilla del Castelló descansa aquest dimarts i el dimecres tornarà al treball per a preparar el partit del diumenge contra el Torre Alce, en l’estadi Castalia, a partir de les 17.00 hores.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací