Ivace Internacional presta més de 700 serveis personalitzats des de la Xarxa Exterior en 2020

472

Actualitat Diària

Ivace Internacional ha prestat una mica més de 700 serveis personalitzats a empreses de la Comunitat Valenciana durant l’any 2020, la qual cosa representa un destacat augment del 114 % respecte a les xifres obtingudes l’any anterior.

La directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, ha afirmat que l’any 2020, amb la pandèmia causada pel coronavirus, ha modificat els plans de milers d’empreses i d’administracions i “ens ha obligat a adaptar el nostre suport i els nostres programes a una altra manera de fer els negocis, amb les tecnologies com a suport i com a mitjà de connexió amb els mercats exteriors”.

Entre els efectes de l’extensió de la pandèmia en tots els països del món, amb major o menor incidència, figura l’increment dels serveis demandats per les empreses valencianes a les antenes de la Xarxa Exterior de l’Ivace i molt especialment els serveis d’informació i assessorament a través del servei Contacta.

“El servei Contacta -ha indicat Parra-, ha pres una nova dimensió en 2020 i ha sigut demandat en els diferents mercats amb el resultat de 302 entrevistes virtuals amb la Xarxa Exterior, més del triple que l’any 2019”.

El servei Contacta ha servit perquè les empreses amb interessos en diferents mercats hagen pogut consultar l’evolució de la pandèmia, la normativa que s’ha anat publicant en el mateix o les modificacions relatives al transport i la logística derivades de la pandèmia.

Als Contacta se sumen els serveis personalitzats desenvolupats des de les diferents oficines de la Xarxa Exterior de l’Ivace. “Des de les nostres oficines en l’exterior s’han prestat 400 serveis personalitzats durant l’any 2020, la qual cosa representa un increment del 55% respecte a l’any anterior”, ha afirmat Maria Dolores Parra.

A més d’aquests serveis, la Xarxa Exterior de l’Ivace ha tingut un marcat protagonisme en el cinqué Congrés Go Global, celebrat enguany en format virtual, encarregada de la participació de prop de 50 empreses importadors que han participat en les sales virtuals.

Una xarxa exterior que es manté en contínua actualització. Durant 2020, l’Ivace ha obert les nostres antenes en els mercats de Filipines i Vietnam el mes de gener i ha renovat les licitacions per a cobrir les antenes de Pequín, Xangai, Chengú, el Canadà i Corea del Sud durant el present exercici.

“El nostre objectiu amb la Xarxa Exterior de l’Ivace és oferir suport personalitzat en mercats estratègics a les empreses valencianes. A més d’aquests serveis desenvolupats a demanda de les empreses, des de les nostres antenes es proposen una sèrie d’accions que permeten incrementar la promoció i introducció d’empreses i sectors en els diferents mercats”, ha explicat.

Amb el suport de la Xarxa Exterior en destinació, les empreses valencianes troben un suport tant logístic com d’informació i assessorament en cadascun dels mercats.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací