Investigadors de l’UJI participen en la jornada ‘VLC Innosalud’ amb projectes d’innovació en salut

536

Actualitat Diària

El pròxim 12 de novembre tindrà lloc el VLC Innosalud 2020 Investor’s Day, una jornada virtual en la qual investigadors i investigadores de diverses institucions públiques valencianes d’R+D presentaran a inversors, empreses i entitats fins a 16 projectes d’innovació en el sector Salut, que han donat o poden donar lloc a noves empreses basades en coneixement. Es tracta de projectes que estan en fase primerenca de desenvolupament i procedeixen de la recerca en diverses àrees: Pharma, Teràpia, Diagnòstic, e-Salut, Alimentació, Productes Sanitaris i Materials.

La jornada es desenvolupa en el marc de la segona edició de VLC Innsalud, un esforç col·lectiu del sector de la recerca pública valenciana que té com a objectiu posar en valor projectes d’innovació en el sector Salut, entrenar als seus promotors perquè aquests projectes puguen rebre inversió i concentrar en un únic esdeveniment la seua presentació a inversors. En el lloc web vlcinnosalud.net és possible consultar el programa de la jornada i formalitzar la inscripció, que és oberta i gratuïta.

VLC Innosalud, que té com a missió facilitar la valorització i transferència de resultats de recerca al teixit productiu i a la pràctica clínica, és un programa organitzat per les unitats de transferència de tecnologia de totes les universitats públiques valencianes, el CSIC en la Comunitat Valenciana i les fundacions de recerca sanitària Incliva, Fisabio i IIS La Fe. Aquesta iniciativa professional està coordinada per Ruvid i finançada per l’Agència Valenciana de la Innovació.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací