Igualtat licita el programa de Vacances Socials per a persones majors

293

Una nova licitació amb un valor total estimat de 12 milions d’euros i que oferirà un total de 16.850 places vacacionals

Actualitat Diària

La Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha tret de nou a licitació el programa de Vacances Socials per a persones majors en les anualitats 2023 i 2024, que oferirà un total de 16.850 places vacacionals. 

Es tracta de la segona licitació que la Conselleria publica, ja que el mes de setembre passat va quedar deserta en considerar les empreses que l’import total del contracte no reflectia la pujada dels costos que ha patit el sector hoteler per la guerra d’Ucraïna. 

Davant aquesta situació, Igualtat va publicar el passat 6 d’abril una nova licitació amb un increment en el preu per plaça per a adequar-se als costos actuals de mercat, amb un valor total estimat de 12 milions d’euros

El contracte inclou, d’una banda, un programa amb una estada durant huit dies en hotels de la Comunitat Valenciana en règim de pensió completa i amb un ampli programa d’activitats d’animació. També contempla el trasllat, anada i volta, des de la capital de la província on residisca la persona beneficiària. 

La segona modalitat del programa és ‘Viu la teua terreta’, un programa de rutes de tres dies i dues nits, amb estades en hotels en règim de mitja pensió. També s’inclouen els esmorzars en ruta i el transport des de la capital de cadascuna de les províncies i durant els dies que dure l’estada. 

La Conselleria convoca anualment el programa de Vacances Socials perquè les persones majors gaudisquen d’un període vacacional amb la possibilitat de conéixer diferents racons turístics de la Comunitat Valenciana, al mateix temps que es fomenta l’intercanvi social i cultural. 

En total, l’oferta inclourà 15.350 places per a cada any del primer programa i 1.500 per a ‘Viu la teua terreta’.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací