Huit taulelleres de Castelló participen per primera vegada conjuntament en la fira ‘100% Design de Londres’

Entitats i sector s'alien davant l'amenaça del Brexit en una acció organitzada conjuntament per Ivace, Cambra de Comerç i Ascer

813

Entitats i sector s’alien davant l’amenaça del Brexit en una acció organitzada conjuntament per Ivace, Cambra de Comerç i Ascer

Actualitat Diària

Huit empreses taulelleres de Castelló participen per primera vegada de forma agrupada en la fira ‘100% Design de Londres’, en una acció organitzada conjuntament per Ivace Internacional, Cambra de Comerç de Castelló i Ascer.

La directora general d’Internacionalització i consellera delegada de l’Ivace, María Dolores Parra, ha explicat que la fira 100% Design va ser inclosa “en el minut un” entre les accions previstes per a promocionar el taulell de Castelló “davant les turbulències que podia patir un mercat tan interessant com el britànic”.

“Aquesta és una mesura fruit de l’estreta col·laboració entre entitats, administració i el propi sector per a fer front a l’amenaça del Brexit i continuar promocionant els nostres productes en el mercat britànic”, ha explicat.

Les empreses comptaran amb un espai expositiu on podran donar a conéixer les seues novetats en la fira de disseny i construcció arquitectònica més destacada del Regne Unit. Es tracta d’un espai que reuneix els professionals més rellevants de l’interiorisme i l’arquitectura de gamma alta del país.

“Treballem així el canal dels professionals de la decoració i arquitectura, que poden realitzar una important labor de prescripció d’aquests productes en aquest mercat”, ha afegit.

María Dolores Parra ha destacat, així mateix, que aquesta acció es desenvolupa dies després de la designació de València com a Capital Mundial del Disseny, tot un assoliment que ens permetrà “associar el disseny a sectors com el del taulell i posicionar-nos com un territori avantguardista”.

Per part seua, la presidenta de la Cambra de Comerç de Castelló ha destacat l'”aposta i l’esforç de les 3 entitats organitzadores, Ivace, Cambra i Ascer davant l’ombra del Brexit”.

En aquest sentit, ha afegit que “és molt important que estiguem units per a treballar i potenciar la qualitat, disseny, etc. de les nostres empreses”.

Aquesta acció forma part del conveni anual entre l’Ivace i les Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana per a l’impuls a la internacionalització de les empreses valencianes i compta amb finançament europeu a través dels fons FEDER.

Per a potenciar l’afluència de visitants al ‘estand’, la participació s’ha reforçat amb campanyes de ‘màrqueting online’ entre el públic objectiu i l’elaboració d’un fullet promocional que es repartirà durant l’esdeveniment.

‘100% Design’

La fira ‘100% Design’, que té lloc anualment durant el prestigiós Festival de Disseny de la ciutat de Londres, celebra enguany la seua 25 aniversari.

S’espera que en aquesta edició se supere la xifra dels 26.987 visitants de 2018, dels quals el 83% té un perfil professional.

Regne Unit és la tercera destinació mundial de les exportacions de taulells de la província de Castelló, amb un valor de 163.120.000 euros exportats en 2018.

Entre gener i juny de 2019 les exportacions van presentar un increment del 10% respecte al mateix període de l’any anterior.

Cal assenyalar que Espanya és el primer proveïdor de paviments i revestiments ceràmics a Regne Unit, amb una participació del 38,5% de les importacions d’aquests productes del país en 2018.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací