Global Omnium visualitza en el congrés de l’aigua les eines tecnològiques per una gestió eficient

743

Actualitat Diària

Aquest matí ha sigut oficialment inaugurada la 35 edició del Congrés de *AEAS, l’Associació Espanyola d’Empreses de Proveïment i Sanejament i que se celebrarà en el Palau de Congressos fins al pròxim 29 de març.

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha sigut l’encarregat d’obrir aquestes jornades que es donen cita cada dos anys i que, en aquesta ocasió, se celebra sota el lema: “L’Aigua i l’Economia Circular”. A més de Ribó, han participat en la inauguració el tinent alcalde de l’Ajuntament de València, Vicent *Sarrià, Fernando Morcillo, president de *AEAS i Dionisio García *Comín, *CEO de Global *Omnium (*GO).

En aquest sentit i durant la seua intervenció a l’auditori, García *Comín, ha donat la benvinguda als més de 700 participants en el congrés que han vingut a València de tot arreu d’Espanya en representació de totes les empreses públiques, privades, mixtes, consorcis o de les quals col·laboren de manera auxiliar en la gestió del cicle de l’aigua. Ha indicat que aquesta edició té tots els ingredients per a convertir-se en un èxit tant per la participació com per les aportacions que es donaran en les tres sales habilitades des de les quals comunicaran més de 120 ponències.

En un altre ordre de coses, ha assegurat que el sector de l’aigua es troba en aquests moments en una situació d’enorme evolució pel que esdeveniments com aquest so d’essencial importància per a posar en comú no solament el coneixement sinó també les respostes que estem donant als reptes actuals als quals ens enfrontem.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací