Gascó (PP) demana responsabilitats a Marzà pel “nyap” en la convocatòria de les oposicions

465

Actualitat Diària

Per a la portaveu popular, “algú ha d’assumir responsabilitats per aquest nou nyap en la Conselleria d’Educació. Tothom s’ha quedat perplex amb aquesta improvisació, inclosos els membres de tribunals d’oposició que han estat en coordinació amb la inspecció educativa i que ja s’havien planificat les dates. Un canvi d’aquesta naturalesa, quan la mateixa conselleria havia difós un calendari d’actuacions tancat i concret, genera no pocs inconvenients en opositors i membres de tribunals”.

Beatriz Gascó ha afirmat que “més d’un s’haurà quedat amb reserves d’hotel, tren o avió en la butxaca… Sense entrar en altres qüestions de naturalesa més personal o familiar. En fi, cada vegada des d’Educació ens deixen menys marge per a la sorpresa”.

Per a la portaveu popular “els càrrecs polítics en la Conselleria d’Educació vénen demostrant la seva falta de gestió que repercuteix en els docents als quals afecta directament la seva nefasta manera d’actuar. Són milers d’opositors que mereixen una explicació més seriosa que l’excusa d’una simple errata. Fa molts mesos que se sabien les dates i, a dues setmanes no es poden canviar les regles del joc sobre la marxa”.

“Marzà des del primer dia sempre ha estat centrat més en qüestions ideològiques que en la gestió”, ha afegit. “Ha tingut problemes amb els pagaments a centres educatius, amb les despeses de funcionament, amb retards en els pagaments a interins, problemes amb la pandèmia, van arribar tard amb els purificadors, amb el material de protecció, … Aquesta és una mostra més de la manera d’actuar en Educació, sense previsió, rigor, ni serietat”.

Finalment, Beatriz Gascó ha advertit que “els propis protocols de contingència pel coronavirus per a fer les oposicions no són clars i els opositors tenen molts dubtes sobre aquest tema. Al final Marzà sempre va corrent, improvisant, sense donar seguretat a les persones i sembrant incertesa”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací