García continuarà com a portaveu i la número 2, Vera Bou, serà la portaveu adjunta

366

El Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Castelló ratifica a Ignasi com a portaveu

Actualitat Diària

Garcia continuarà com a portaveu i la numero 2, Vera Bou, serà la portaveu adjunta. Compromís per Castelló ratifica a Garcia com a portaveu del Grup Municipal i la numero dos, Vera Bou, serà la portaveu adjunta. Garcia, que ha revalidat el suport de la formació per a liderar el Grup Municipal, destaca que té “la voluntat de liderar l’oposició a la dreta per a protegir tots els avanços en drets socials, serveis públics i oportunitats de futur aconseguits”.

Així doncs, el Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Castelló format pels 3 edils, Garcia, Bou i Sancho, ha determinat que siguen els dos primers els que exercisquen els càrrecs de portaveu i portaveu adjunta, en aquest ordre.. Segons ha confirmat Garcia, estan a l’espera de veure com queda la configuració de l’executiu de Carrasco per a definir de quina manera organitzen els temes, però ha deixat veure que “la nostra companya Vera Bou té un llarg recorregut en àrees com a economia, turisme i de funcionament de l’administració i Pau Sancho, per part seva, té un gran coneixement en temes de cultura, de serveis socials i educació”.

En aquest sentit, Garcia ha esmentat que “assumir el càrrec de portaveu suposa haver de dur a terme un seguiment ampli de tota l’activitat municipal”, però que se centrarà especialment en “l’urbanisme sostenible, el reciclatge, l’energia i la mobilitat”, ha finalitzat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací