Èxit d’inscripcions al curs en línia sobre EDAR de la Càtedra FACSA d’Innovació en el Cicle Integral de l’Aigua

597

Actualitat Diària

El curs en línia «Estacions de Depuració d’Aigües Residuals (EDAR): Funcionament i Explotació» de la Càtedra FACSA d’Innovació en el Cicle Integral de l’Aigua de la Universitat Jaume I de Castelló s’ha iniciat amb un èxit d’inscripcions i ha arribat a les 500 persones inscrites després que des de l’organització es decidira ampliar el número de places i oferir el curs gratuïtament mentre dure la quarantena. Així,la Càtedra FACSA-UJI ha volgut contribuir al fet que els professionals del sector de l’aigua puguen continuar formant-se des de les seues cases i s’ha sumat a les iniciatives solidàries que han promogut múltiples institucions com a resposta a la crisi de la COVID-19.

El curs està dirigit principalment a professionals, titulats universitaris i estudiants d’últim curs que adquiriran una formació pràctica, d’eficàcia i eficiència en explotació d’EDAR, un sector en constant creixement. Els quatre mòduls que componen el curs introdueixen a l’alumnat en el sector de la depuració d’aigües residuals urbanes, capacitant per a interpretar les diferents unitats de procés i tractaments d’una EDAR. A més s’aprofundeix en els criteris de disseny, de control de procés i explotació més significatius, així com els problemes d’operació més habituals d’una EDAR.

El curs, que ara s’ofereix de manera gratuïta, compta amb cinc edicions celebrades de manera presencial a la Universitat Jaume I i tres edicions realitzades en línia i forma part de l’ampli programa de cursos de formació que organitza de manera habitual la Càtedra FACSA d’Innovació en el Cicle Integral de l’Aigua.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací