Eurocaja Rural subscriu una operació financera amb l’Ajuntament de Mislata

556

Actualitat Diària

Eurocaja Rural ha subscrit una operació de préstec a llarg termini amb l’Ajuntament valencià de Mislata per a finançar les seves inversions municipals del Pressupost 2021.

Aquesta operació, que aconsegueix els 2.500.000 euros, dotarà de major liquiditat al Consistori per a afrontar diversos projectes i iniciatives durant l’exercici en benefici del municipi.

L’acord va ser rubricat pel director territorial de Eurocaja Rural a València, David Hervás Puig, i l’alcalde de Mislata, Carlos Fernández Biesa, en un acte que va comptar amb la presència del secretari del Consistori, Luis Ramio de Cap Salvatella; la interventora d’aquest; Ana Carmen González Grau; el seu tresorer, Ignacio Ayguavives Bellido; i l’agent financera de Eurocaja Rural en el municipi, María Inmaculada Latorre Cana.

Eurocaja Rural va obrir la seva oficina a Mislata a l’octubre de 2018 amb la finalitat de generar activitat, riquesa i ocupació en la zona i acostar el model de banca tradicional que li caracteritza centrat en la proximitat amb el client, la seva atenció personalitzada i la seva implicació amb el territori.

Prova d’això és la rúbrica d’aquesta operació que corrobora el seu compromís i vocació de servei amb les Administracions Públiques, i la seva responsabilitat per atendre els seus requeriments aportant liquiditat i solucions financeres per a la seva dinamització.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací