Eurocaja Rural i FEDA reafirmen la seva aliança recolzant projectes empresarials

536

Actualitat Diària

Eurocaja Rural ha subscrit un conveni de col·laboració amb la Confederació d’Empresaris d’Albacete, FEDA, amb l’objectiu de recolzar les iniciatives empreses per la patronal empresarial i minimitzar així l’impacte i conseqüències derivades de la Covid-19.

L’acord estipula el patrocini per part de l’entitat financera de diverses accions de l’activitat professional desenvolupada per FEDA, com una de les categories dels ‘Premis Empresarials Sant Joan – 2021 XXII Edició’; una de les aules de Formació en l’hall principal de la seva seu a Albacete; o accions sectorials i transversals, com a ‘Millor amb Vi 2021 – X Edició’.

El conveni va ser rubricat pel president de Eurocaja Rural, Javier López Martín, i el president de FEDA, Artemio Pérez Alfaro, en presència del director territorial de Eurocaja Rural a Albacete, Carlos Prior García; i del secretari general de FEDA, Vicente García Martínez.

Aquest acord s’emmarca dins del programa ‘Solucions Socials’ que està implementant Eurocaja Rural des de l’inici de la pandèmia per a proporcionar suport assistencial i financer, en aquest cas dirigit a empreses, autònoms i pimes integrats en FEDA.

Amb aquesta acció, totes dues parts corroboren els seus estrets llaços de cooperació, així com el seu suport i compromís per atendre els requeriments del teixit productiu albaceteño, especialment important en aquests difícils instants de reconstrucció de l’economia a tots els nivells.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací