Eurocaja Rural celebrarà el pròxim 2 de juny la trobada ‘Rural Summit Agro’

561

Actualitat Diària

La Fundació Eurocaja Rural celebrarà el pròxim 2 de juny la trobada ‘Rural Summit Agro’, un esdeveniment d’innovació i transformació del sector primari on es presentaran algunes de les principals tendències en innovació del sector agroalimentari i casos d’èxit empresarial empresos per agricultors, ramaders, almàsseres o cellerers.

Gràcies a la seva experiència, els participants coneixeran les principals tendències en innovació del sector agroalimentari i com guanyar valor afegit per a saltar als mercats internacionals sortejant, amb aquestes noves eines digitals, altres barreres que s’han accentuat amb la pandèmia.

‘Rural Summit Agro’ està dirigit a totes aquelles persones vinculades al sector primari que vulguin conèixer com triomfar en el món digital agrari. L’Auditori de Eurocaja Rural a Toledo acollirà aquesta iniciativa que serà conduïda per Jorge Jaramillo, director i presentador del programa “El Camp” de Castella-la Manxa Mitjana.

Durant l’acte s’oferiran claus i consells a càrrec de diversos dels principals “agroinfluencers” del moment, i es donaran a conèixer els codis per a potenciar la imatge de l’agricultura i la ramaderia a través de les xarxes socials i la seva presència en entorns digitals. A més, es transmetrà informació útil i pràctica per al desenvolupament personal, professional i empresarial dins de l’àmbit de les noves tecnologies.

‘Rural Summit Agro’ es desenvoluparà amb la col·laboració de grans ponents com a Àgata Lozano (Global Brand Ambassador de Cellers Lozano), Carolina Fernández (Directora de Màrqueting Casa Gutier), Raúl de la Vega (Product Owner Correu-vos Market), Juan Antonio Gómez-Pintado (President Finca La Pontezuela), Pablo Díaz Peño (President Cooperativa Sant Sebastià de Belvis) i Elena Escobar (Directora General d’Alimentació JCCM). A més, comptarà amb l’experiència en xarxes de Rodrigo Castillo (Tractorista de Castella) i dels “Agrobloggers Twins Farm” Herminio i Joaquín Tribaldos.

Sota l’etiqueta #RuralSummitAGRO, la Fundació Eurocaja Rural crearà un espai de participació activa en les principals xarxes socials d’aquest esdeveniment que tindrà format televisiu i se celebrarà de forma presencia i digital, en ser retransmès en streaming en directe a través de xarxes socials i la plataforma de continguts digitals de Castella-la Manxa Mitjana www.cmmplay.es. Igualment, comptarà amb l’actuació d’una de les artistes revelació de la música independent, que reivindica l’arrel i l’origen rural: “Karmento”

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací