Els valencians indiquessin a Sanitat a partir del 15 de juliol les seves vacances per a adaptar la vacunació

408

Actualitat Diària

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública està treballant en la posada en marxa d’un dispositiu que permetrà als ciutadans de la Comunitat Valenciana adaptar el seu procés de vacunació als seus dies de vacances durant l’estiu.

En aquest sentit, la consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha anunciat que “des de Sanitat s’està treballant perquè aquest dispositiu pugui estar en marxa a partir del dia 15 de juliol”.

Així mateix, la consellera ha explicat que “l’objectiu és que els ciutadans puguin plantejar durant quines setmanes no estaran en la Comunitat Valenciana. Per tant, des de la Conselleria de Sanitat es podria planificar la seva vacunació fora d’aquestes dates”.

En tot cas, Barceló ha indicat que “això no significa que cadascun decideixi quan vol vacunar-se, sinó que el ciutadà o ciutadana podrà manifestar quins dies o quines setmanes està fora de la Comunitat, i podrà sol·licitar que no se li administri la vacuna durant aquestes dates”.

A més, tot això es durà a terme respectant sempre el grup d’edat que s’està vacunándo a cada moment seguint l’estratègia de vacunació.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací