Mulet: “Els càrrecs socialistes haurien de demanar perdó davant els plans de cobrar de nou els peatges”

717
Segóns el senador de Compromís, es confirmen les pretensions que l’administració a la fi dels peatges a l’AP-7
Actualitat Diària

El portaveu de Compromís al Senat, Carles Mulet, ha reclamat als representants socialistes que han criticat a Compromís per alertar dels plans de l’administració de voler cobrar peatges per l’ús de les autopistes un cop vencen les concessions “que siguen conseqüents i demanen perdó i es disculpen per aquesta nova punyalada als valencians, després de marejar la perdiu durant mesos i en període electoral amb que no hi haurien nous peatges”.

El senador valencianista ha lamentat que “el temps i els anuncis ens estiguin donant la raó en els nostres temors, el que ja vam denunciar en el període del ministre De la Serna a Foment i es confirma ara amb el famós ‘no hi ha res gratis’de José Luís Ábalos”. Per a la coalició, “senadors i diputats socialistes haurien de preguntar als seus superiors si tenim raó, abans de criticar el que diem, ja que Ábalos ha confirmat el que augurem des de fa anys i és que no deixaran de cobrar als usuaris”.

L’anunci de peatges simbòlics arriba després del rescat de les fracassades autopistes radials amb diners de tots i de la construcció de nombrosa infraestructura gratuïta per tot l’Estat “però aleshores ningú al PP ni al PSOE plantejava peatges tous ni es qüestionava el negoci d’Abertis a l’AP7 després de les successives pròrrogues”. “És ara”, denuncia Mulet “quan el sistema s’ensorra i, en comptes de equiparar-nos amb la resta d’autonomies compensant el greuge que hem tingut per mig segle de peatges, ens plantegen nous peatges per circular amb seguretat, això sí, simbòlics”.

Per al senador “és indigne el maltractament que els valencians tenen enfront d’altres autonomies. Seguim sent, sembla ser, una terra abonada per robar, recaptar i maltractar. El concepte que ara van a recaudar-nos de nou per utilitzar les carreteres per reduir el peatge en autopistes on encara existisquen és obscè. El que faltava”, ha retret. Finalment Mulet ha denunciat que justifiquen com simbòlic qualsevol pagament més “ja siguen 6 euros o 0,60”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací