El PSPV-PSOE reclama explicacions a Carlos Mazón per la detenció d’un regidor del PP

454

Actualitat Diària

El secretari general del PSPV-PSOE de la província d’Alacant, José Chulvi, en relació a la detenció aquest dilluns del regidor de seguretat de l’Ajuntament de Benidorm (PP), així com d’un exconcejal també popular d’Altea, ha reclamat a l’actual president del PP a la província d’Alacant, Carlos Mazón “explicacions urgents sobre el cas que afecta rellevants càrrecs institucionals a nivell local del seu partit a la província d’Alacant”.

“Davant una notícia tan alarmant, i que ens retrotreu a actuacions fosques del PP en la Comunitat Valenciana i a la província d’Alacant, no hem escoltat ni una sola paraula ni de Carlos Mazón, president del PP a la província, ni de Toni Pérez, Alcalde de Benidorm i número dos provincial del PP”, ha denunciat Chulvi. I és que, recorden des del PSPV-PSOE, tant Mazón com l’actual alcalde de Benidorm, secretari general del PP a la província, són els caps visibles dels populars a la província.

Des de les files socialistes consideren que Mazón “no pot romandre callat per més temps” pel que exigeixen explicacions públiques. “La ciutadania de Benidorm i de la Marina Baixa tenen dret a saber en quina situació queden tots dos càrrecs, quina decisió es prendrà des del partit davant una situació tan alarmant, especialment la de l’actual responsable de la seguretat d’una ciutat com Benidorm”, ha subratllat.

“La nostra província sofreix encara els espertenecs de les trames de corrupció, i el que esperem és que la vinculació de Carlos Mazón amb el zaplanismo no li impedeixi oferir explicacions i actuar amb determinació davant les alarmants notícies que ens arriben”, ha assenyalat el secretari provincial dels socialistes alacantins.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací