El PSPV-PSOE decidirà els seus diputats provincials el 6 de juny i els candidats nacionals el 7 de juny

298

Les agrupacions locals tenen fins al dimecres per a realitzar les seues executives locals per a proposar als candidats al Congrés i el Senat

EM / Actualitat Diària

L’executiva provincial del PSPV-PSOE de Castelló marcava ahir els terminis per a determinar quins regidors de la província seran designats com a diputats provincials. I per a l’elaboració de les candidatures de Castelló en les eleccions al Congrés i al Senat del 23 de juliol.

Diputació Provincial

El secretari provincial del PSPV-PSOE, Samuel Falomir, confirmava a Castelló Informació, que s’ha convocat una executiva provincial per al dimarts, 6 de juny, per a determinar el nom dels regidors socialistes dels diferents partits judicials de la província, que seran investits com a diputats provincials. Com ja va publicar aquest periòdic, el portaveu del grup serà l’alcalde de L’Alcora, Samuel Falomir.

Candidatures al Congrés i el Senat

També serà aqueixa executiva provincial la que reba les diferents propostes per a l’elaboració de les candidatures de la província de Castelló per a optar al Congrés i al Senat en les eleccions del 23 de juliol.

I és que, des d’ahir, les diferents agrupacions locals tenen obert un termini per a rebre les propostes dels seus militants perquè vulguen optar a aquestes candidatures i per a celebrar les executives locals que els recolzen. Perquè, es dona per descomptat, que cadascun dels candidats que finalment es proposen hauran d’estar avalats pels militants de les seues zones.

Les propostes rebudes, amb els seus corresponents suports, seran analitzats pel Comité Electoral Provincial, per a l’elaboració de la proposta de la província el pròxim dia 7 de juny.

Encara llavors, aquesta només serà la proposta del Comité Electoral Provincial, que serà elevada a València i després a Madrid. Fins que Madrid no done el vistiplau, es poden produir canvis.

El que ha pogut saber aquest periòdic, és que els diputats i senadors actuals s’haurien postulat per repetir en les eleccions del 23 de juliol.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací