El PPCV començarà dimarts que ve la ronda contactes a la recerca d’un govern estable

431

El dilluns finalitza el recompte definitiu i els contactes es realitzaran de major a menor representació

Actualitat Diària

El coordinador de campanya del PPCV, Miguel Barrachina ha anunciat hui que “el PPCV començarà dimarts que ve la ronda de contacte amb els diferents partits polítics amb representació en Les Corts a la recerca d’un govern estable per a la Comunitat Valenciana”.

Així, el dilluns finalitza el recompte definitiu i els contactes es realitzaran de major a menor representació.

“Volem ser el govern de tots els valencians sense exclusió ni sectarisme i per això anem parlar per a posar-nos com més prompte millor en marxa per a solucionar els problemes que tenen els valencians”, ha afirmat.

En aquest sentit, Barrachina ha afirmat que “l’objectiu és baixar el greix polític de l’administració per a poder alliberar recursos en favor d’una sanitat pública per a treballar per reduir les llistes d’esperes”.

El director de campanya del PPCV ha assegurat que “volem baixar com més prompte millor els impostos als valencians i per a poder dur a terme tot això intentarem buscar les aliances pertinents amb els diferents grups polítics”.

“El més important és els que fem per a aconseguir els acords més beneficiosos per a valencians, alacantins i castellonencs. El fonamental és baixar impostos i és igual amb qui ho pactem”, ha conclòs.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací