El PP exigeix frenar el desmantellament del CICU previst a Castelló

433

Actualitat Diària

El Grup Popular en la Diputació Provincial de Castelló defensarà aquest dimarts en ple la continuïtat del CICU (Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències) a la província de Castelló enfront del desmantellament ordit pel PSOE. La iniciativa que el PP ha registrat en forma de moció i que defensarà la diputada provincial Nieves Martínez posa en valor “l’excel·lència d’un servei la desaparició del qual provocaria un minvament en la qualitat de l’atenció sanitària d’urgències i emergències que els ciutadans de la nostra província no mereixen”.

Des del Partit Popular, ha assenyalat la diputada del PP, “considerem intolerable aquest atac letal a la sanitat amb el qual l’esquerra no sols castiga un recurs bàsic sinó que, a més, provoca l’amortització de places, la pèrdua d’ocupacions i retallada en la riquesa de la nostra província”.

Un menyspreu més a Castelló, en opinió de la diputada, “que no estem disposats a permetre”. Per aquest motiu, el PP eleva a ple una moció aquest dimarts 18 de maig en el qual reclama la conservació d’aquesta plataforma d’emergències a la província “perquè la pèrdua del coneixement que tenen els professionals del territori i de l’excel·lència del seu treball repercutiria negativament sobre les famílies de la nostra província”.

En aquest sentit, ha assenyalat Martínez, “confiem que la resta de grups polítics s’adherisquen a aquesta iniciativa que, una vegada més, lluita per frenar les retallades socialistes i garantir els recursos que el PP va assegurar a la província. Ja hem vist com el PSOE ha atacat la sanitat, desmantellant l’excel·lència del nostre Hospital Provincial de Castelló, atacant als seus professionals i provocant que els hospitals de la província siguen líders en llistes d’espera. No volem que continuen privant a la població dels recursos sanitaris vitals i bàsics que amb el PP estaven garantits”. Per tot això, “continuarem alçant la veu per les famílies d’aquesta província, pel futur de Castelló i el benestar dels seus ciutadans, aquells als quals el PSOE priva de recursos bàsics i intenta silenciar a força d’ignorar-los”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací