Actualitat Diària

El nou Leaf e+ amb bateria de 62kWh ja ha arribat als concessionaris espanyols

Actualitat Diària

Nissan mancant un mes perquè tanque el mercat ha superat ja les 2.000 unitats de vehicles elèctrics venuts a Espanya. Nissan lidera aquest mercat amb una quota del 19% i un total de 2.061 unitats amb un creixement acumulat del 47%, gràcies als seus dos vehicles elèctrics, el Nissan LEAF i la furgoneta “made in Spain” e-NV200. Amb la incorporació a la gamma elèctrica de la nova variant e+, Nissan cobreix el 95% de les necessitats dels usuaris, tant particulars com professionals.

Després de l’èxit del Nissan LEAF al voltant del globus, al setembre es va presentar a Tòquio la nova versió e+ amb l’objectiu d’ampliar la gamma a tots els tipus de clients i necessitats. El nou Nissan LEAF e+ ja ha arribat als concessionaris de la xarxa Nissan a Espanya.

El nou LEAF e+ està dissenyat per a donar resposta a aquells usuaris que necessiten un vehicle per a fer llargues distàncies i per als quals, per tant, l’autonomia i la potència del motor són clau a l’hora de triar vehicle; aquelles persones que precisen un vehicle per a recorreguts urbans o distàncies mitjanes continuaran tenint a la seua disposició la variant amb bateria de 40kWh.

Un 43% de major autonomia

El nou Nissan LEAF e+ àmplia l’autonomia fins a un 43% més respecte a la versió de 40 kWh, arribant a la fita dels més de 500 quilòmetres en conducció urbana. Aquest augment en autonomia ve, a més, acompanyat d’un increment en la potència del motor. El nou LEAF e+ porta un motor que entrega 160kW (217 CV) i 340 Nm de parell, autoritzant una acceleració de 0 a 100 km/h en 7,3 segons.