El Mercat del Grau reobrirà el divendres en la seua ubicació habitual i amb mesures contra la covid-19

537

Actualitat Diària

El Mercat del Grau reobrirà divendres que ve, 8 de maig, en la seua ubicació habitual -les avingudes Sant Pere i Juan Sebastián Elcano- i seguint les directrius recollides en la resolució de 24 d’abril de 2020, de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, per a l’obertura dels mercats de venda no sedentària de productes de primera necessitat durant l’estat d’alarma provocat per la covid-19.

“Els venedors del mercat, de productes alimentaris i de primera necessitat, podran per fi traure al carrer el seu gènere i els veïns i veïnes del Grau podran comprar aliments de proximitat en el tradicional mercat del divendres. A més, hi haurà controls d’aforament, es disposaran dispensadors d’hidrogel i es farà la desinfecció del recinte per a complir amb les mesures d’higiene per a fer front al coronavirus”, ha detallat el regidor d’Innovació Comercial de l’Ajuntament de Castelló, David Donate.

Així, el mercat del districte marítim es manté en el mateix espai que ocupa habitualment però amb menys llocs, ja que només estan permesos els de venda de productes alimentaris i de primera necessitat. A més, el perímetre del mercat estarà delimitat per tanques per a controlar l’aforament de manera que es puga controlar l’entrada i eixida de gent, així com el distanciament social, evitant aglomeracions.

En l’entrada i eixida es disposarà de dispensadors d’hidrogel, que serà d’obligat ús per a l’accés a l’espai de compra. Ja en el lloc, únicament el venedor o venedora podrà tocar els aliments o productes i l’ha de fer sempre amb guants de protecció i mascareta, seguint les instruccions i recomanacions d’higiene enfront del coronavirus.

Es farà una desinfecció total de l’espai ocupat pel mercat abans i després del desenvolupament d’aquest, mentre que els llocs de venda hauran de ser netejats i desinfectats amb freqüència. També es distribuiran més contenidors de fem entre els venedors per a garantir el compliment de la mesures higièniques dictades per a frenar la pandèmia de la covid-19.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací