El fons TREA Cajamar Renda Fixa aconsegueix els 1.000 milions d’euros de patrimoni

574

Actualitat Diària

El patrimoni del fons d’inversió Trea Cajamar Renda Fixa ha aconseguit els 1.000 milions d’euros gràcies a la bona evolució de la rendibilitat obtinguda en els seus quatre anys d’existència. En 2019 la rendibilitat s’ha situat en el 5,86%, per la qual cosa ha liderat els ránkings de la seua categoria. Al mateix temps, la rendibilitat anual mitjana des de la seua creació en 2015 ha sigut del 2,2%, la qual cosa significa que també ha batut a l’índex de la seua categoria.

Aquest fet ha generat un favorable comportament de les captacions a través de la xarxa comercial de les entitats del Grup Cajamar. Creat l’11 de desembre de 2015, el fons Trea Cajamar Renda Fixa ha aconseguit captacions en 2019 per import de 130 milions d’euros, amb un creixement del 21,6% respecte al tancament de l’exercici anterior.

La rendibilitat d’aquest fons té com a origen l’estil de gestió de l’equip de Renda Fixa de Trea AM, format pels gestors Ascensión Gómez i Antonio Toribio i els analistes Álvaro Mata, Jaime Martí i Jordi Armengol. Aquest equip ha desenvolupat una filosofia d’inversió que facilita que el fons aprofite les oportunitats que es presenten en tot l’espectre de la renda fixa. Això ha permés també que la volatilitat del fons siga del 2,1%, posicionant-se també per aquest concepte entre els millors de la seua categoria. Tot això ha contribuït al fet que se li hagen atorgat les quatre estreles de Morningstar.

Ascensión Gómez, directora de Renda Fixa de Trea AM, s’ha mostrat molt satisfeta amb la gestió i els resultats obtinguts: “Estem molt agraïts per la confiança depositada en nosaltres. Confiem a seguir amb la gestió prudent i en cerca permanent d’alternatives d’inversió amb rendibilitat”. Sobre les seues expectatives per a 2020, avança: “Ens posicionem amb un biaix conservador tant en duració com en risc creditici”.

La variada gamma de fons d’inversió TREA Cajamar compta amb més de 70.000 partícips i el patrimoni dels nou fons ascendeix a 2.300 milions d’euros.

Ascensión Gómez i Antonio Toribio també són els gestors de Trea Cajamar Curt Termini que acaba d’aconseguir els 500 milions d’euros sota gestió.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací