El Corte Inglés lliura a Payasospital d’un xec per valor de 3.642 euros

753

Actualitat Diària

El Corte Inglés ha fet lliurament avui a Payasospital d’un xec per valor de 3.642 euros, import íntegre de la venda del Calendari Solidari 2021 que s’ha venut en els centres d’El Corte Inglés de Castelló, València, Alacant i Elx. La recaptació anirà destinada a finançar les seves intervencions terapèutiques a menors hospitalitzats en la Comunitat Valenciana.
Actualment, Payasospital visita, a través de videollamadas, les habitacions dels menors ingressats en vuit hospitals de la Comunitat Valenciana. A València, l’Hospital La Fe, el Clínic i el Doctor Peset; a Castelló, l’Hospital General de Castelló i l’Hospital de la Plana a Vila-real, i a Alacant, l’Hospital General, l’Hospital de Sant Joan i l’Hospital General d’Elx.
Payasospital publica cada any un almanac de sobretaula que ofereix per un donatiu de tres euros. El calendari està il·lustrat amb imatges dels pallassos realitzades per la fotògrafa Fátima Rierol, qui col·labora de manera altruista amb el reportatge fotogràfic de cada edició.

El Calendari Solidari de Payasospital s’ha venut en tots els centres d’El Corte Inglés de la Comunitat Valenciana durant els mesos de novembre, desembre i gener. El 100% del benefici de la venda d’aquest producte solidari es destina a la labor de l’entitat. La recaptació d’enguany en els centres d’El Corte Inglés ha estat la més alta des que va començar aquesta acció solidària.
En la fotografia, la Governanta Cataplasta al costat de Pau Pérez Rico, director regional de Comunicació i Relacions Institucionals d’El Corte Inglés, en el moment del lliurament de la recaptació.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací