Actualitat Diària

El Corte Inglés contractarà 9.000 persones per tal d’enfrontar la campanya del Nadal

Actualitat Diària

Els centres d’El Corte Inglés incorporaran per a la campanya de Nadal a més de 9.000 persones que cobriran diferents llocs relacionats amb la venda i l’atenció al client. Amb aquest reforç de professionals es pretén millorar l’experiència de compra per al client i oferir el millor servei i la qualitat que caracteritzen a la companyia.

Aquests nous professionals s’integraran en les tasques habituals de l’activitat comercial dins de les àrees de moda, complements, llar i decoració, electrònica, botiga de joguets, oci, esports, alimentació, així com en serveis especials per a aquestes dates tan assenyalades com l’empaquetat de regals.

Per a incorporar a aquests professionals a l’activitat comercial, l’empresa ha desenvolupat un programa de formació que els permetrà adequar-se a les funcions de venda i atenció al client que els siguen encomanats.

A més, El Corte Inglés centrarà els seus esforços durant la campanya de Nadal a oferir una proposta comercial molt atractiva i nova, amb productes innovadors i adaptats a tots els gustos. A això cal afegir una àmplia gamma de serveis que se sumen als habituals de la companyia i que permetran mantindre durant tota la campanya de Nadal un tret diferenciador, tot això englobat sota un mateix denominador comú: la satisfacció que els clients poden trobar tot el que busquen en els centres d’El Corte Inglés.