El Consell autoritza la constitució d’un dret de superfície per part del Ivace a favor de l’Institut Tecnològic d’Indústria Agroalimentària

604

Actualitat Diària

El Ple del Consell ha acordat autoritzar la constitució d’un dret de superfice per part de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) a favor de l’Institut Tecnològic d’Indústria Agroalimentària (AINIA).

Aquest dret correspon a l’immoble ocupat actualment en règim d’arrendament per l’institut, situat sobre quatre parcel·les del Parc Tecnològic de Paterna que compten amb una superfície de 10.387 m² .

El valor d’aquest dret és de 4,7 milions d’euros a percebre pel Ivace durant 99 anys en forma de cànon annual.

Els Centres Tecnològics de la Comunitat Valenciana estan situats en diversos immobles propietat del Ivace.

A causa del constant creixement de les seves activitats i a la normal deterioració de les seves instal·lacions, des del Ivace es va determinar que la figura jurídica més adequada per a optimitzar la gestió de les infraestructures era la constitució, per mutu acord, de drets de superfície a favor d’aquestes associacions.

Aquesta figura afavoreix l’estabilitat econòmica financera d’aquests centres i permet l’accés a ajudes públiques per a obres i reformes, en la seva condició de superficiari.

La ubicació de AINIA a l’entorn del parc tecnològic redunda en benefici de les seves empreses associades, els qui poden beneficiar-se d’un entorn tecnològics amb accés a equips científics- tècnics i a personal tècnic qualificat amb els quals col·laborar.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací