El Consell aprova el decret per a dotar als centres educatius de 1.227 auxiliars de conversa

593

Actualitat Diària

El Ple del Consell ha aprovat el decret que estableix les normes especials reguladores de la concessió directa de subvencions adscrites als auxiliars de conversa en llengües estrangeres en centres educatius.

L’objectiu d’aquesta mesura és afavorir tant l’aprenentatge de llengües estrangeres com l’aprenentatge de continguts curriculars vehiculats en llengües estrangeres per part de l’alumnat, amb l’ajuda de personal auxiliar nadiu, tal com s’està fent des de fa alguns cursos.

Per a aquest finançament, la Conselleria d’Educació destina aquest curs 9,84 milions d’euros. Els beneficiaris han estat seleccionats pel Ministeri d’Educació en un procés de concurrència competitiva conforme a la convocatòria anual per la qual es convoquen places d’auxiliars de conversa estrangers.

El nombre de beneficiaris seleccionats en aquesta convocatòria, que prové de fons propis de la Conselleria, és de 1.227, dels quals 1.197 són auxiliars de conversa d’anglès per als col·legis i 30 de francès per als instituts.

Cadascun dels beneficiaris rebrà durant el curs 2021-2022 una quantitat mensual de 1.000 euros en concepte d’ajuda de manutenció i allotjament. L’horari setmanal d’aquests auxiliars serà de 16 hores.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací