El Club de Producte Introducing Castelló, l’estratègia en la construcció del model turísti

1154

Colomer també ha inaugurat en el CdT de Castelló la jornada de la Xarxa Destinacions Turístiques Intel·ligents

Actualitat Diària

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha participat en l’assemblea general del Club de Producte Introducing Castelló on ha destacat que “des de Turisme compartim amb el Club de Producte Introducing Castelló l’estratègia de situar el producte com un element fonamental en la construcció del model turístic”.

Colomer ha posat l’accent que “el leiv motiv de la indústria turística és el producte” i ha ressaltat que “la província de Castelló té molts recursos transformables en productes per a ser comercialitzables a través del món”.

Francesc Colomer ha incidit que “la destinació Castelló és relativament desconegut en l’àrea internacional i per açò hem d’irrompre i fascinar a través de la qualitat, la singularitat i l’especialització dels productes turístics”.

Presentació Xarxa #*DTICV a Castelló 

Durant la jornada, Francesc Colomer també ha inaugurat en el CdT de Castelló la jornada de presentació de la Xarxa Destinacions Turístiques Intel·ligents de la Comunitat Valenciana, on s’ha donat a conèixer el funcionament de la Xarxa #*DTICV a les destinacions, empreses i centres de coneixement, així com els beneficis que tindran els membres adherits.

Colomer ha ressaltat la “importància d’invertir en la transformació del sector turístic” i ha recordat que “la demanda turística presa cada vegada més decisions a través dels seus telèfons mòbils, prescriu destinació en xarxes socials”, per la qual cosa ha recalcat que “hem de treballar per a impulsar la intel·ligència i les noves tecnologies perquè és avui dia el llenguatge i la forma d’interactuar”.

A més, Francesc Colomer ha insistit que “si a més d’impulsar la intel·ligència i les noves tecnologies, som capaces de transformar el producte i avançar en qualitat gràcies a les dades, sabrem interpretar el moment que vivim”.

El responsable de Turisme ha recalcat que “hem sigut capaços de servir de guia al projecte nacional de DTI, apostant des de l’inici per aquest projecte” i ha afegit que “la Comunitat Valenciana està aconseguint prendre la davantera en aquests projectes, vinculats a la innovació i el reforç de la qualitat de les nostres destinacions, en un moment en què és necessari competir en propostes de valor”.

La Xarxa #*DTICV és una agrupació sense ànim de lucre a la qual poden incorporar-se municipis i entitats supramunicipals que demostren ser destinacions turístiques i treballen activament en la transformació digital de la seua gestió turística. Aquestes destinacions seran membres ‘titulars’, les empreses vinculades a ells podran adherir-se com a ‘col·laboradors’ de la xarxa i les universitats i centres de coneixement seran incorporats com a ‘socis acadèmics’.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací