El Castelló no estarà en solitari el diumenge en el decisiu partit contra el Sant Andreu en el Narcía Sala

1245
El seguidors orelluts van invadir les grades del Ciutat de València fa uns mesos.

Actualitat Diària

El Castelló estarà abrigallat per una afició albinegra que ha ocasionat desplaçaments massius en aquesta temporada. El conjunt castellonenc disputa aquest diumenge a les 19:00 hores una autèntica ‘final’ i l’afició albinegra ho sap a la perfecció. Per açò, en amb prou faenes 24 hores, prop de 400 ‘orelluts’han confirmat la seua assistència en el Narcís Sala.

No obstant açò, aquest respatler de la ‘marea’ albinegra no ve de nou. Al llarg de tota la temporada, l’afició del Castelló sempre ha acompanyat a l’equip tant en Castalia com fóra. En el feu castellonenc, quasi 10.000 orellutshan acudit setmanalment per a encoratjar als futbolistes de Sergi Escobar.

D’altra banda, l’afició tampoc ha volgut perdre’s els partits on al Castelló li ha tocat actuar com a visitant. Desplaçaments a Paterna, Vila-real, Xàtiva, Paiporta i Bunyol van comptar amb més de 500 orelluts. Altres destinacions com Almassora, Borriol i Alzira van acollir a més de 1000 afeccionats albinegres, però sense cap dubte la trobada més cridanera va ser davant l’Atlètic Llevant on quasi 3000 orelluts van inundar el Ciutat de València.

L’últim desplaçament de l’afició va tenir lloc en Tanos. Allí, el Castelló va disputar la primera eliminatòria del play-off d’ascens a Segona Divisió ‘B’ davant el Tropezón. Més d’un centenar de albinegros es van desplaçar un diumenge fins a Cantàbria per a animar als seus i segur que l’afició tampoc fallarà a la seua cita en el Narcís Sala.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací