Educació publica els adjudicataris de les pràctiques de Formació Professional en Europa durant 2018

Del total de places adjudicades enguany, 179 corresponen al programa FCT Europa Total i altres 20 al FCT Europa Parcial

1423

ActualitatDiària

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha fet públic el llistat dels 199 alumnes de Formació Professional que faran el seu mòdul de Formació en Centres de Treball (FCT) en empreses del Regne Unit, Irlanda i França durant aquest curs.

Del total de places adjudicades enguany, 179 corresponen al programa FCT Europa Total i altres 20 al FCT Europa Parcial. Quant a la seua distribució per destinacions, 192 places seran per a fer les pràctiques al Regne Unit i Irlanda, i 7 a França. Consulta en l’enllaç.

En la modalitat Europa Total, l’alumnat farà una estada a l’estranger amb un total de 400 hores laborals certificables. Mentre que en la modalitat Europa Parcial, la durada serà de 28 dies i les hores laborables, un total de 100. Per a aquesta convocatòria 2018, l’inici de les mobilitats està previst per a la segona o tercera setmana d’abril.Del total de seleccionats, 50 són de les comarques d’Alacant, 23 de les comarques de Castelló i 126 de les comarques de València.

Cal recordar que el programa de pràctiques formatives en empreses europees va dirigit a l’alumnat de Formació Professional de grau mitjà i superior de centres sostinguts amb fons públics i persegueix que els estudiants facen pràctiques en empreses europees.

La beca per a cada alumne inclou les despeses ocasionades pel viatge, incloent-hi els trasllats, l’allotjament, l’assegurança i l’abonament de transport local.

La formació en centres de treball constitueix una etapa pràctica obligatòria que forma part del currículum dels cicles formatius com un mòdul més i que inclou estades en un entorn laboral real. Per això, la Conselleria dóna suport a la realització d’aquestes pràctiques, que contribueixen a millorar l’ocupabilitat i la formació de l’alumnat.

L’alumnat beneficiari ha superat un procés de selecció que, entre altres coses, ha constat d’una prova de nivell de coneixement de la llengua estrangera. La nota de tall del procés es trau de la mitjana aritmètica entre l’expedient acadèmic i la nota de la prova de coneixement de la llengua estrangera.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací