Economia convoca ajudes per 31,98 milions per a la tercera fase d’implantació del Pla Estratègic de la Indústria 

El termini per a la presentació va del dia 27 fins al 27 de febrer i i es contribuirà al creixement i consolidació de les pimes de la Comunitat

749

El termini per a la presentació va del dia 27 fins al 27 de febrer i i es contribuirà al creixement i consolidació de les pimes de la Comunitat

Actualitat Diària 

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha convocat les ajudes anticipades, amb un pressupost inicial de 32 milions d’euros, per a millorar la competitivitat i sostenibilitat de les pimes industrials de la Comunitat Valenciana per a l’exercici 2020, dins del marc de la tercera fase d’implantació del Pla Estratègic de la Indústria Valenciana (PEIV). 

Aquestes ajudes estan destinades als sectors del calçat, ceràmica, metal·lomecànic, tèxtil, joguet, marbre, fusta-moble i il·luminació, químic, automoció, plàstic, envasos i embalatge, paper i arts gràfiques, valorització de residus, biotecnologia, producció audiovisual i producció de videojocs. 

Podran beneficiar-se les xicotetes i mitjanes empreses privades que desenvolupen o vagen a desenvolupar en la Comunitat una activitat industrial productiva vinculada a aquests sectors. 

L’objectiu de les subvencions és donar suport a la realització d’inversions sostenibles de caràcter industrial que contribuïsquen al creixement i consolidació de pimes industrials de la Comunitat. 

Actuacions subvencionables 

Tal com estableix la convocatòria, que s’ha publicat aquest divendres en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, seran subvencionables els projectes d’inversió que suposen la implantació de noves línies de producció en establiments industrials nous o que ja estiguen en producció en la Comunitat Valenciana, així com les que comporte millores o modernització de les línies de producció. 

L’ajuda consistirà en una subvenció del 35% del total de les despeses subvencionables. Així, entre les despeses subvencionables destaquen entre altres l’adquisició o millora de maquinària, aparells, i l’adquisició, costos d’implantació i posada en funcionament d’actius immaterials vinculats als processos productius. 

L’import mínim subvencionable serà de 20.000 euros, excepte per al sector de la producció de videojocs que serà de 10.000 euros. 

El termini per a la presentació de les sol·licituds serà des del 27 de gener fins al 27 de febrer de 2020.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací