Dos paracaigudistes xoquen en l’aire quan practicaven un salt sobre l’aeròdrom de Castelló

1465

Tots dos han sigut traslladats a l’Hospital General on es troben amb pronòstic reservat

Actualitat Diària

Dos paracaigudistes han patit un incident després de practicar un salt des d’una avioneta, quan sobrevolaven l’Aeròdrom de Castelló.

El succés es produïa sobre les 17:00 hores. Per raons que es desconeixen, els dos paracaigudistes van xocar en l’aire, per la qual cosa van perdre l’equilibri i control dels seus dispositius. Un dels paracaigudistes, de 44 anys, queia sobre una vila de Castelló.

L’altre, un home de 54, aterrava sobre un hort d’una vila propera on havia arribat el seu company.

Les condicions de Castelló fan de l’Aeròdrom un lloc idoni pel qual equips de tot el món ho trien per a practicar salts de paracaigudisme durant tot l’any.

Les avionetes inicien el vol des del Aeroclub i sobrevolen l’espai aeri de Castelló fins a aconseguir una altura de 4.000 metres. Els equips salten des d’aqueixa altura. La primera part del salt es produeix en el que es diu ‘caiguda lliure’. Quan el paracaigudista es troba a uns mil metres del sòl, s’obri el paracaigudes, moment en el qual el saltador pot planejar, aprofitant els corrents de vent, i manipular el seu dispositiu per a poder dirigir-se per a aterrar al lloc prèviament triat.

en el cas del sinistre produït aquesta vesprada, es desconeixen les causes que han generat la col·lisió en l’aire dels dos saltadors. Tots dos han sigut arreplegats per la *Samu i traslladats fins a l’Hospital General, on el seu pronòstic ha sigut qualificat com reservat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací