La Diputació Provincial i el Castelló obrin vies de col·laboració per a intentar batre el rècord d’abonaments en Tercera Divisió

2406
La comitiva que ha presentat aquest dimarts l'acord entre la Diputació i el Castelló. FOTO: CD CASTELLÓ

ActualitatDiària

La Diputació de Castelló i el Castelló han obert vies de col·laboració amb tal que el Govern Provincial puga ajudar a la formació albinegra en l’intens treball que està realitzant amb tal d’aconseguir el rècord d’abonats en Tercera Divisió. Així, a través de la col·laboració amb la Fundació del Castelló, la Diputació distribuirà abonaments del club en els 135 municipis de la província per a ajudar a superar la xifra rècord en Tercera Divisió de 12.700 socis que l’Oviedo aconseguira en la temporada 2004-15.

Així ho ha anunciat aquest matí el president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, al costat del president del Castelló, Vicente Montesinos. “Portem mesos en contacte permanent per a trobar les vies de col·laboració que permeten a la Diputació ser aliada d’aquest camí emprès per la junta directiva amb una adequada gestió, que necessita d’un respatler i un compromís institucional que és el que avui presentem públicament, que el Govern de la Província siga un aliat per al Castelló responent a un sentir majoritari de la societat i que s’està demostrant amb les xifres de socis”, ha explicat Moliner.

Vicente Montesinos i Javier Moliner, durant l’acte d’aquest dimarts. FOTO: CD CASTELLÓ

En principi, com a part d’aquesta primera col·laboració, la Diputació distribuirà cinc abonaments en cadascun dels 135 municipis de Castelló, amb la qual cosa aquesta iniciativa suposarà incorporar 675 abonaments als més d’11.000 socis que l’entitat ja ha aconseguit.

Moliner ha explicat sobre aquest tema que “anem a col·laborar seguint la petició de la directiva perquè en tots els ajuntaments de la província puguen tenir accés directe als carnets de soci i que, d’alguna forma, aqueixa xarxa capil·lar de seguidors albinegres que en tota la província existeix puga trobar també a través d’aqueixos canals institucionals la via per a poder arribar al Castalia i gaudir del futbol. Col·laborarem amb aquesta campanya d’abonats com col·laborarem també en l’econòmic en el moment en el qual a través de la Fundació del Castelló puguem fer-ho, convençuts que els valors que encarna aquesta fundació coincideixen amb els quals impulsa aquest Govern Provincial”.

Per la seua banda, el president del Castelló, Vicente Montesinos, ha assenyalat que “és una satisfacció per a nosaltres que la Diputació ens estiga recolzant i no ens deixe caminar solos. És necessari que les institucions estiguen recolzant al Castelló, i en aqueix sentit ha fet un pas la Diputació també com a reconeixement a un treball que s’està fent des del club en l’esportiu i en el social. Com a ajuntament d’ajuntament que és i vertebrant tota la província la seua col·laboració ens va a permetre arribar a aqueixos 135 municipis i que tots els pobles puguen acudir a Castalia i la senten la seua casa, doncs com ja hem dit en més d’una ocasió, la província és albinegra, i així la sentim”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací