La Diputació viatja fins a Berlín per a recolzar el treball de les empreses citrícoles de la província

825

Roig: “Anirem de la mà del sector en defensa dels interessos d’una activitat tan important per a la província com és la citrícola”

Actualitat Diària

La Diputació de Castelló recolzarà el treball comercial de les empreses citrícoles de Castelló aquesta setmana en la Fira Fruit Logistica de Berlín. El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, donarà suport al sector amb la seua presència en la fira internacional més important per a les exportacions de taronges de la província de Castelló. I és que el Govern Provincial manté un conveni de col·laboració amb l’Associació d’Exportadors Asociex a través del qual inverteix 30.000 euros per a ajudar a promocionar els cítrics de la província en tan important plataforma.

El diputat de Desenvolupament Rural, Pablo Roig, ha assegurat que “anirem a Berlín de la mà del sector i el farem en defensa dels intereses d’una activitat tan important com és la citrícola per a la nostra província. Sempre estarem al costat d’un sector tan important i ajudarem en tot el que puguem per a ser útils als nostres productors i comercialitzadors a l’hora de vendre més i millor cítric de la província als diferents mercats nacionals i internacionals”.

I és que les xifres de Fruit Logística avalen els esforços del Govern Provincial per ajudar el sector. Aquest gran esdeveniment congregarà des de dimecres que ve dia 6 de febrer al divendres 8 un total de 76.000 participants procedents de 130 països. Com a gran referent del sector hortofructícola, comptarà amb més de 3.000 expositors de 84 països.

És tal la dimensió de la fira que les empreses associades en Asociex preveuen entorn dels 1.000 contactes comercials fruit de la seua participació en Fruit Logística, ja que en edicions anteriors van complir satisfactòriament els objectius inicials, executant-se en un 90%.

Defensant els interessos de Castelló

Tal com ja ocorreguera la setmana passada en Cevisama amb el sector ceràmic, a Madrid Fusió amb el gastronòmic, o dies abans en Fitur amb el turístic, el Govern Provincial acompanyarà al sector citrícola a Berlín amb l’objectiu d’ajudar a defensar els interessos de Castelló.

I és que, tal com ha assegurat en diverses ocasions el president Moliner i incideix el diputat Roig, “un dels objectius de la Diputació de Castelló és generar un entorn amable i favorable perquè les empreses de la província puguen continuar generant prosperitat i futur en el nostre territori”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací