La Diputació de Castelló cooordina el treball per a Fitur amb els empresaris

1422

Actualitat Diària

El president de la Diputació, Javier Moliner, s’ha reunit avui amb el president de l’Associació Provincial d’Empresaris de l’Hostaleria i el Turisme (Ashotur) Carlos Escorihuela, per a preparar les estratègies de cara a la Fira Internacional de Turisme de Madrid (Fitur) que es celebrarà a Madrid del 17 al 21 de gener. La Diputació de Castelló, a través del Patronat Provincial de Turisme, porta setmanes treballant per a aprofitar al màxim el gran aparador turístic que li brindarà FITUR. Amb aquest objectiu, el Govern Provincial ha dut a terme trobades de treball tant amb els ajuntaments com amb l’empresariat turístic empresarial a fi de confeccionar de la forma més consensuada possible el pla de treball de cara al major esdeveniment d’aquestes característiques que se celebra a Espanya.

Moliner ha explicat avui després de reunir-se amb Escorihuela, que “el diàleg i el consens amb municipis i empresaris és la millor carta de presentació per a confeccionar una oferta turística rendible per al territori en aquest gran espai d’oportunitats que és FITUR per a la nostra província. Estem ja en vespres d’aquesta fira a la qual anem de la mà del l’empresariat i dels municipis a treballar, coordinant estratègies per a convèncer al màxim nombre de turoperadors i de professionals del sector en general que nostra província és la millor destinació per a operar durant tot l’any. Volem els pobles plens d’oportunitats de treball i de futur i, en açò, el turisme té cada vegada més que dir”.

Per la seua banda, el president d’Ashotur, Carlos Escorihuela, ha posat en valor “el treball coordinat que s’està duent a terme amb la Diputació amb tal de programar totes les reunions amb professionals que siguen interessants per al turisme de Castelló. Estem davant una fira important per al turisme de la província de Castelló i coordinem aqueixa agenda de treball perquè tots els sectors del turisme estiguen representats en la fira, per a traure-li el màxim rendiment a una fira important, una fira sobretot d’imatge per al nostre turisme a la qual tots els anys assistim i tornem molt satisfets”.


En aquesta reunió de coordinació també han participat el vicepresident provincial de Turisme, Andrés Martínez, i la gerent del Patronat Provincial de Turisme, Virginia Ochoa.

Inversió de 5,3 milions en un eix estratègic per a la província

L’important treball que la província durà a terme en Fitur i que es complementarà amb reunions, un gran espai expositiu i nombroses accions promocionals, és una mostra més de l’aposta d’aquest Govern Provincial per consolidar el turisme com un motor de creixement econòmic i de creació d’ocupació per a la província.

Una aposta que durant aquest exercici es materialitzarà en un notable increment en la partida destinada a la promoció turística fins a aconseguir els 5,3 milions d’euros “per a fer del turisme l’eix vertebrador de les oportunitats d’aquesta terra única”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací