Espanya distribueix en la Comunitat quasi 4 milions per les destrosses de la DANA

579

Els diners provenen del Fons de Solidaritat de la Unió Europea

Actualitat Diària

El Ministeri d’Hisenda distribuirà entre municipis de la Comunitat Valenciana afectats per la DANA que va tindre lloc el mes de setembre passat 3.826.076,14 euros procedents del Fons de Solidaritat de la Unió Europea.

El delegat del Govern en funcions, Rafael Rubio, ha assegurat que el Govern d’Espanya va sol·licitar l’activació del Fons de Solidaritat de la Unió Europea a causa de la gravetat dels danys que va causar el temporal en infraestructures, béns i serveis municipals i uns altres que contempla l’RD d’infraestructures agrícoles.

Aquestes ajudes estan destinades a cobrir despeses compromeses. Es tracta d’actuacions dutes a terme per entitats territorials i altres organismes, que responguen a la tipologia i al caràcter d’emergència de primera necessitat exigides en la normativa del Fons de Solidaritat de la UE.

Rubio ha destacat el compromís del Govern d’Espanya en la recuperació de les zones “especialment afectades per fenòmens meteorològics que han incidit amb especial virulència i gravetat en la Comunitat Valenciana”, i s’ha referit a l’excel·lent coordinació entre les diferents àrees de l’Administració General de l’Estat, i amb la resta d’administracions i agents econòmics i socials per a fer front als greus danys ocasionats.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací