Consum impulsa un total de 25 iniciatives per a la consecució dels ODS dins del seu cinquè aniversari

612

La Cooperativa s’unix a la campanya #apoyamoslosODS per a treballar la difusió d’estos Objectius de les Nacions Unides

Actualitat Diària

Consum impulsa 25 línies de treball per a la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), que esta setmana celebren el quint aniversari. Els ODS, també coneguts com Objectius Mundials, van ser adoptats per tots els Estats membres en 2015 per a posar fi a la pobresa, protegir el planeta i garantir que totes les persones disfruten de pau i prosperitat l’any 2030. S’agrupen en 17 línies d’actuació per a equilibrar la sostenibilitat mediambiental, econòmica i social.

La Cooperativa s’unix a la campanya #apoyamoslosODS per a treballar la difusió d’estos Objectius de les Nacions Unides, en col·laboració amb la Xarxa Espanyola del Pacte Mundial. L’objectiu és actuar, des del seu propi compromís amb els ODS, com a altaveu i aconseguir un efecte multiplicador perquè es coneguen i treballen. Consum es va adherir en 2011 a la iniciativa UN Global Compact, la major iniciativa mundial en sostenibilitat.

Els 17 ODS s’agrupen, a més, en cinc blocs fonamentals: Persones, Planeta, Prosperitat, Pau i Associacions, blocs sobre els quals Consum du a terme diferents actuacions i iniciatives des de 2015, els resultats obtinguts de les quals es mostren desglossats a continuació.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací