Actualitat Diària

Consum amplia el seu servici de tenda online a les províncies de València i Barcelona

Actualitat Diària

Consum continua ampliant el seu servici de tenda online a més poblacions de les províncies de València i Barcelona. Concretament, la venda online de la Cooperativa desembarca per primera vegada a la comarca valenciana de la Costera i està disponible a les localitats de Xàtiva, la Llosa de Ranes i Llocnou d’en Fenollet. També disposen de compra online cinc poblacions més de la Ribera Alta com Montroi, Real de Montroi, Castelló, la Pobla Llarga i Rafelguaraf. A més, la localitat de Cànoves, al Vallès Oriental de Barcelona, també disfuta d’este servici. Amb esta nova ampliació, la Cooperativa arribarà a 56.500 clients potencials més.

Consum va desembarcar a la comarca de la Ribera al gener de 2019 i, des de llavors, no ha parat d’estendre el seu comerç electrònic a més poblacions. A la ciutat de Barcelona va arribar amb la tenda online al novembre de 2018 i hui dia dona servici a mig centenar de poblacions de la província.

En total, la tenda online de Consum està disponible en més de 150 poblacions de València, Alacant, Castelló, Barcelona, Tarragona i Almeria i continuarà la seua expansió els pròxims mesos.

Fàcil navegació

La pàgina principal de tienda.consum.es s’ha redissenyat per a ser més intuïtiva, simulant la navegació del mòbil, amb un buscador en la capçalera i l’agrupació d’aliments en un menú per categories, com amb productes de Nadal per a estes dates, així com per a facilitar el repàs i la validació de la compra efectuada. Per a la compra de frescos, permet anotar preferències sobre la preparació del producte (especejament, neteja, tallades, gruix, etc.). També permet ordenar els productes per preferència de compra: ofertes, compra recurrent, més rellevants, etc. A més, es pot editar el nombre d’articles amb el teclat i s’han incorporat diverses imatges per a cada producte i filtres que ajuden a localitzar determinats productes (ecològics o de marca pròpia).

La tenda online de Consum disposa de més de 9.000 articles, entre els quals destaquen els aliments frescos al tall, com ara carn, peix i xarcuteria. Per a garantir el millor servici, la comanda online es prepara des del mateix supermercat. Els clients poden accedir a tots els descomptes i “Els meus Preferits” acumulats, ja que el programa de fidelització Món Consum està completament vinculat amb la plataforma online.