El Consell destina més de 400.000 euros per a recolzar la consolidació i el creixement empresarial

608

Aquest programa té, entre altres objectius, promoure el desenvolupament d’accions destinades a Plans de Consolidació Empresarial

Actualitat Diària

El Ple del Consell ha aprobat la signatura d’un conveni entre Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i el Consell de Càmares Oficials de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de la Comunitat Valenciana per a recolzar la consolidació i creixement empresarial.

El present conveni, dotat de 400.800 euros per a l’exercici 2019, té per objecte definir els termes de la col·laboració entre la Generalitat i el Consell de Càmares de Comerç per a recolzar la consolidació i creixement empresarial.

Aquest programa d’actuacions te per objecte promoure el desenvolupament d’accions de sensibilització, divulgació i formació, potenciant la innovació empresarial i la sistematització dels processos de gestió de la innovació en les empreses que permetan aconseguir els seus objectius de consolidació i creixement mitjançan la posada en marxa de Plans de Consolidació Empresarial.

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, en l’exercici de les competències en matèria de promoció de l’emprenedoria, considera d’interés impulsar l’emprenedoria i la innovació en l’àmbit universitari, tant entre el personal docent e investigador com entre l’alumnat.

Fomentar l’emprenedoria jove

La Comunitat Valenciana participa en el projecte INTERREG iEER, junt amb altres nou regions europees, amb l’objectiu de fomentar el suport a l’emprenedoria jove i que té com a principal resultat l’implementació d’un pla d’acció dissenyat a partir del diagnóstic de la situació de l’ecosistema emprenedor valencià.

Dit diagnòstic mostra la dificultat per a la consolidació dels projectes empresarials una vegada posats en marxa. Es per això que des de la Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball es vol fomentar la realització d’activitats que proporcionen suport a la consolidació i el creixement de les activitats empresarials.

El Consell de Càmares Oficials de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de la Comunitat Valenciana representa al conjunt de Càmares de Comerç de la regió valenciana.

Dins de les seues funcions té com objectiu col·laborar, assessorar i gestionar polítiques i programes de la Generalitat que redunden en el benefici de les empreses que dinamitzen l’economia i diversos sectors del teixit empresarial.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací